Geld lenen zonder vragen als je al een lening hebt

Heb je al een lening, maar heb je toch extra geld nodig? Geld lenen zonder vragen als je al een lening hebt is heel makkelijk, als je nu een minilening afsluit! Deze lening heeft weinig voorwaarden, en is dus voor iedereen beschikbaar. Met een minilening heb jij vandaag nog meer te besteden!

Geld lenen zonder vragen als je al een lening hebt

Je kent het wel, die momenten waarop je echt wat extra geld nodig hebt. Misschien gaat de wasmachine ineens kapot, krijg je een verkeersboete, of heb je gewoon teveel geld uitgegeven. Maar hoe kom je op zo’n moment snel aan geld, zonder veel vragen en gedoe? Een lening bij de bank brengt vaak stapels papierwerk met zich mee, en dan kans dat jouw leningaanvraag wordt afgewezen is groot. Bij de bank kijken ze namelijk altijd af jij al leningen hebt lopen, en of je geen zwarte lijst notatie hebt. Maar, er is een andere optie om makkelijk te lenen: een minilening! Een minilening sluit je eenvoudig af, zonder veel controles en gedoe. En, het geld staat vaak dezelfde dag nog op je rekening!

Geld lenen zonder vragen als je al een lening hebt met een minilening

Een minilening is dus een goede oplossing wanneer jij even snel wat extra geld nodig hebt. Deze leningen worden ook wel minikrediet of flitskrediet genoemd, maar dit komt allemaal op hetzelfde neer. Een minilening is een online lening, waarmee je kleine bedragen kunt lenen. De aanbieders van een minilening willen hun leningen voor iedereen beschikbaar houden, en daarom voeren ze weinig controles uit. Zo wordt er geen BKR controle uitgevoerd, en hoef je geen loonstrookje te laten zien. Ook is het geen probleem als jij al meerdere leningen hebt lopen. Er zitten dus weinig voorwaarden vast aan een minilening. Je moet wel 21 jaar of ouder zijn om een minilening af te mogen sluiten, en je moet ook beschikken over een vast inkomen. Maar, een uitkering of een ander soort bijslag telt ook als vast inkomen. Geld lenen zonder vragen als je al een lening hebt met een minilening is dus onwijs makkelijk! Het is de ideale oplossing als je gewoon even snel geld nodig hebt.

Zonder rente geld lenen zonder vragen als je al een lening hebt

Een groot voordeel van een minilening is  dat deze lening rentevrij is. Dit scheelt je uiteindelijk ontzettend veel geld. Bij een minilening betaal je aan het einde van de kredietlooptijd gewoon het bedrag terug dat je oorspronkelijk geleend hebt, en niets meer. Zonder rente geld lenen zonder vragen als je al een lening hebt kan dus via een minilening, en dit maakt een minilening ontzettend voordelig!

Hoeveel geld lenen zonder vragen als je al een lening hebt

Een minilening heet niet voor niets een minilening, je kunt hiermee geen duizenden euro’s lenen. Maar hoeveel geld lenen zonder vragen als je al een lening hebt? Met een minilening kan je bedragen tussen de 50 euro en de 1000 euro lenen. De precieze hoogte van het bedrag kies je zelf. Dit kan dus 850 euro zijn voor een wintersport, maar ook 60 euro om je telefoonrekening van te betalen. Jij bepaalt alles zelf!